טעמי הפיצה עשו דרכם גם לעוד מנות איטלקיות נפוצות, אחת מהן היא "פרוסות הבקר בפיצאיולה" אוכלים בשר ומתכתבים עם אותם טעמים שלא נמאסים לעולם
השף דוד שושן מכין את המנה הבשרית "פרוסות בקר ברוטב פיצאיולה" מנה קלה להכנה. קנו בשר איכותי חתוך דק, ונשאר רק לבצע כמה פעולות פשוטות והנה לכם מנה מנצחת.
מצרכים ל-4 סועדים:
500 גר' שייטל פרוס דק
שמן זית
חצי כוס מחית עגבניות
3 שיני שום
חופן עלי בזיליקום
מלח
אופן ההכנה:
מחממים כ: 4 כפות שמן זית במחבת על להבה בינונית.
מועכים את שיני השום ומטגנים בשמן כ: 2 דק'. נזהרים שלא לשרוף אותן.
מוסיפים את מחית העגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים כ: 4-5 דק' על להבה נמוכה.
טועמים ומתבלים במלח.
מוסיפים פנימה את נתחי הבשר ומבשלים צד אחד כדקה, הופכים את הנתח ומבשלים כדקה נוספת מהצד השני.
מעבירים את הנתחים לצלחת ומתבלים במעט מלח ומעט פלפל שחור.
Comments