סלסה ורדה, ממרח ירוק מיוחד שבמטבח האיטלקי עושים בו שימוש מלווה לבשרים, סוג של צימיצ'ורי איטלקי, השף דוד שושן מכין בקפידה.
מצרכים:
80 גר' עלי פטרוזיליה שטופים
1 ביצה
2 פילה אנשובי
30 גר' פירורי לחם
25 מל' חומץ יין לבן
40 מל' שמן זית
1 שן שום
אופן ההכנה
מבשלים את הביצה ומצננים.
מפרידים, שוטפים ומייבשים היטב את עלי את עלי הפטרוזיליה.
טוחנים את פילה האנשובי עם חלמון הביצה.
מוסיפים פנימה את עלי הפטרוזיליה, השום והחומץ וטוחנים היטב.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
טועמים ומוסיפים מלח אם יש צורך.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
מעבירים לצנצנת ומאחסנים בקירור.
יש לצרוך תוך 3-4 ימים.
Comments