top of page

סלסה ורדה

+ באיטליה
Tuesday, July 6, 2021

זמן קריאה

חיפוש

עודכן: 7 בפבר׳ 2022

סלסה ורדה, ממרח ירוק מיוחד שבמטבח האיטלקי עושים בו שימוש מלווה לבשרים, סוג של צימיצ'ורי איטלקי, השף דוד שושן מכין בקפידה.



מצרכים:

  • 80 גר' עלי פטרוזיליה שטופים

  • 1 ביצה

  • 2 פילה אנשובי

  • 30 גר' פירורי לחם

  • 25 מל' חומץ יין לבן

  • 40 מל' שמן זית

  • 1 שן שום


סלסה ורדה - צילום: דוד שושן

אופן ההכנה


מבשלים את הביצה ומצננים.
מפרידים, שוטפים ומייבשים היטב את עלי את עלי הפטרוזיליה.
טוחנים את פילה האנשובי עם חלמון הביצה.
מוסיפים פנימה את עלי הפטרוזיליה, השום והחומץ וטוחנים היטב.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
טועמים ומוסיפים מלח אם יש צורך.
מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים היטב.
מעבירים לצנצנת ומאחסנים בקירור.
יש לצרוך תוך 3-4 ימים.
444 צפיות0 תגובות

פוסטים קשורים

Comments


פריטלה די בקלה (פיש אנד צ'יפס איטלקי)‏
Sunday, July 9, 2023
קוקטייל בליני וקרפצ'ו דג
Sunday, July 9, 2023
פרחי קישוא ממולאים
Tuesday, July 6, 2021
ספגטי עם סרדינים
Tuesday, July 6, 2021
סלסה ורדה
Tuesday, July 6, 2021
סרדינים ממולאים
Tuesday, July 6, 2021

עשוי לעניין אותך

דוד שושן | שף

1

מתעניינים

עליך להתחבר על מנת לצפות בתוכן זה

ההרשמה לאתר בחינם.

התחברות | הרשמה
bottom of page